LEVERANDØRER

Fysiopartner

- GE Logiq

 

Logiq V5

et nytt og svært rimelig alternativ fra GE. En perfekt oppstarts skanner hvor man får veldig mye for pengene. Skanneren har en meget god bildekvalitet både for muskel/skjelett og allmennpraksis undersøkelser.

 

Apparatet er utstyrt med følsom farge (CF) og power doppler (PDI), 15’’ fargeskjerm, printer og lett tilgjengelig USB port for overføring av bilder.

Apparatet kan leveres med ett stort utvalg prober.

 

 

 

Logiq E

En meget populær bærbar skanner i laptop format. Apparatet leveres med tralle, bredt utvalg prober og en reisekoffert perfekt for deg som har praksis på flere steder.

 

Apparatet finnes i forskjellige modeller som dekker ulike behov. Selv om størrelsen er liten finner man også her de samme funksjonene som på de mere stasjonære skannerne.

 

 

 

 

 

Logiq F6 og F8

F-serien er blant de mest solgte apparatene til fysioterapeuter. Apparatene leverer bilder med svært god oppløsning og kontrast. F-serien passer til alle typer undersøkelser.

 

F6 og F8 bruker samme type teknologi, men F8 er utstyrt med en 19’’ skjerm og ett touchpanel for enkel tilgang til de vanligste innstillingene.

 

 

 

 

 

 

 

Logiq P9

En High End skanner designet og utviklet for 2015 og fremtiden. Apparatet inneholder alt man trenger av funksjoner for å levere bilder i svært høy kvalitet ved alle typer undersøkelser.

 

Logiq P9 har en 21’’ Wide Screen HD skjerm tilknyttet ett lynraskt 10.4’’ touchpanel.

 

Apparatet er svært stillegående, har oppladbart batteri, trådløs Wifi tilkobling og ett bredt spekter med <<light weight>> prober. Blant annet en matrise probe perfekt for MSK undersøkelser.