LEVERANDØRER

SIEMENS Healthineers

 

Våre ultralydapparater hjelper deg med å stille en rask og korrekt diagnose ved hjelp av svært god bildekvalitet og adaptive teknologier. Vår portefølje møter dagens kliniske behov med stor allsidighet og høy grad av funksjonalitet og brukervennlighet. Ultralydapparatene er driftssikre og oppfører seg slik du forventer hver eneste dag.

 

https://www.healthcare.siemens.no/ultrasound

edvard.skovly@siemens-healthineers.com

 

 

ACUSON Juniper – alt du trenger

Det nyeste apparatet i Siemens Healthineers-porteføljen. En skanner tilpasset til alle brukermiljøer med 16 tilhørende prober, 5 aktive probeporter og unike software-funksjoner. Må oppleves!

 

Juniper er utstyrt med en skarp 21.5’’ LED-skjerm på roterbar arm samt at brukerpanelet kan heves/senkes og roteres for optimal arbeidsergonomi. Apparatet er meget stillegående, kun 28 dB, og har en batteripakke for forflytning og rask oppstart. Brukerpanelet er ryddig med få knapper og har ett intuitivt og raskt touchpanel på 13.3’’. Apparatet har svært god penetrasjon i dypet og gir meget detaljrike bilder på overfladiske strukturer.

 

 

 

 

 

ACUSON NX3 Elite – bestselgeren i privatpraksis

NX3 Elite er toppmodellen i NX-serien. NX3 Elite er en stasjonær ultralydmodell utstyrt med det man trenger innen MSK og allmennpraksis.

 

Apparatet har en 21’’ skjerm som gir en svært god bildeopplevelse. NX-serien er velkjent for sitt gode brukergrensesnitt og med presets tilpasses apparatet enkelt brukerens behov. Gel-varmer er standard og brukerpanelet kan enkelt heves og senkes.

 

 

 

 

 

 

ACUSON P500 – bærbart og intuitivt

Acuson P500 er en robust, driftssikker og bærbar ultralydmodell. Til tross for å være i laptop-format finner man her like funksjoner som på de stasjonære modellene. Acuson P500 har en meget god doppler med støyreduksjon (Color Artifact Suppression), injeksjons-software og mulighet for panaromasnitt (SieScape).

 

P500 kommer med en praktisk skulderbag for transport og kan leveres med et enkelt stativ eller tralle med dockin stasjon, printer og tre tilhørende probeporter.